Wildbuffet

3-gangen genieten voor maar €42,50

Tijdens het weekend van 9 en 10 november 2019 toveren de culinaire meesters van Jan ter Voert de Sint Martinus kerk in Megchelen om tot een onvergetelijke dinerervaring! Maak kennis met heerlijke wildgerechten die in de vorm van een buffet als voor- hoofd- en nagerecht worden geserveerd. Tijdens het hoofdgerecht zullen diverse gerechten Live voor u worden bereid! 

Reserveer NU DIRECT voor het culinaire wildbuffet, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op deze bijzondere locatie.  E-mail uw reservering naar: info@jantervoert.nl of bel: 0315 377 204

Voorgerechten:

  • Huzarensalade van edelhert met truffelaardappel.
  • Carpaccio van damhert preiselbeeren nootjes rucola.
  • Terrine van aardappel rosé gebraden ree en spek.
  • Aspic van wildzwijn, ganzenborst,  abrikoos en groente.
  • Wildpaté met vijgenchutney en stoofpeertjes.
  • Diverse broodsoorten sausjes tapenade.
  • Wildsoep
  • Pompoensoep

Hoofdgerechten:

  • Hertengebraad gestoofd in Megchelse rode wijn en paddenstoelen
  • Wildpeper met kruidkoek.
  • Slavinkjes met kool peer en spek
  • Fricassee van wildzwijn met paddenstoelen
  • Hertenbiefstukjes en wild zwijn 
  • Fazant met paddenstoelen.
  • Rode kool
  • Spruitjes
  • Zuurkool met brie en perzik
  • Tutti frutti
  • Gemarineerde appels
  • Boerenkool, aardappelkroketjes

Dessert:

  • Tiramisu
  • Panna Cotta met kersen
  • 57 kruiden mousse
  • Speculaas bavarois.
  • Omelet sibérienne met kersen.
  • Sinaasappelparfait

Goed om te weten

Locatie:

  • Sint Martinus kerk
  • te Megchelen

Data:

  • zaterdag 9 november aanvang vanaf 18:00 uur.
  • zondag 10 november aanvang vanaf 16:00 uur.