Openingstijden

Zaterdag en zondag van 16:00 tot 20:00 uur.

 

Afhaalweekmenu

Gefrituurde Champignons met knoflooksaus voor 2personen

€ 7,50

Personeelspot; 2x Cordon bleu  met frites € 8,50

Satéschotel met ( rijst of frites )  en kroepoek € 10,00

Gegrilde Kipfilet met mozzarella, tomaat, pesto, spek en aardappel kroketjes €13,50

 

Afhaal 3 gangenmenu
€27,50

Vitello Tonato (dunne plakjes kalfsvlees met tonijnsaus en rucola)  of  Gerookte zalm met citroenmayonaise met stokbrood en kruidenboter.

************************
Varkenshaaspuntjes met stroganoff saus  of  Panga met zalm op een bedje van prei en wortel met dillensaus. Hier serveren wij passend garnituur bij.

************************
Panne Cotta met fruit of  Herren crème.