Skip to main content

40 jaar Rotary Club Bergh

De Rotary wilde het 40-jarig jubileum van de club graag op een bijzondere manier vieren. Op verzoek van de Rotary zorgden wij voor een heerlijk diner met prachtige gerechten zoals zacht gegaard rund. Het diner vond plaats op onze betoverende locatie de St Martinuskerk in Megchelen. Hier genoot het gezelschap gezamenlijk van een schitterend verzorgde avond. Met een spectaculaire licht- en theatershow waarbij de steltlopers de gasten vermaakten tijdens het diner.

“Jan ter Voert heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben genoten van een geweldige maaltijd en ook de bediening was fantastisch. Het was een overheerlijke avond. Onze gasten uit Duitsland, die qua evenementen wel wat gewend zijn, waren zeer onder de indruk van wat er die avond is neergezet. Alle lof aan het team.”

Rotary Club Bergh

Wildbuffet

Zodra het wildseizoen zich aanbiedt, verzorgen wij regelmatig wildbuffetten. Tijdens het weekend van 9 en 10 november toverden onze culinaire meesters de Sint Martinus kerk in Megchelen om tot een onvergetelijke dinerervaring. Deze avond stond volledig in het teken van ‘wild’. Een fijn gezelschap genoot van al het lekkers wat wij te bieden hebben. We verzorgden niet alleen het buffet, maar ook de aankleding en tafeldekking.

Kamps de Wild 100 jaar

Jan ter Voert had de eer om de catering te verzorgen voor het 100-jarig jubileum van Kamps de Wild. Het evenement bestond uit twee dagen: een diner en feest. We organiseerden een diner voor 250 gasten op locatie waarbij men kon kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Ook zorgden wij voor de catering tijdens het feest waar 1000 man op af kwam. Samen met onze partners maakten we deze avond onvergetelijk.

Wilddiner Wildbeheereenheid

Culinair genieten met een beperkt gezelschap in een prachtige ambiance; dat is wat wij boden aan de Wildbeheereenheid Gendringen-Bergh. Elk jaar houdt de vereniging een wilddiner voor leden. Ditmaal werd het georganiseerd door ons team. De gasten genoten van een overheerlijk diner op onze geweldige locatie de St. Martinuskerk. Wat dit evenement zo bijzonder maakte, is dat de verenigingsleden zelf het vlees verzorgden. Onze chef-koks bereidden diverse soorten vlees, daarnaast konden de leden genieten van ons met zorg samengestelde buffet.

“Wij houden al 25 jaar een wilddiner voor leden. Roel ter Voert bood ons voor het jaarlijkse diner een prachtig voorstel aan: eten in de St. Martniuskerk. We waren erg verrast door de pracht van de locatie en wat er allemaal mogelijk was. Onze leden hebben een fantastische avond gehad en ontzettend genoten van het eten. Er is onwijs veel zorg besteed aan alles.”

Gerard Evers